Om

Virksomheden blev grundlagt i 2013 af designer og indretningsarkitekt Anni Gram, som i 10 år har hjulpet brands, virksomheder og museer med at konceptualisere og skabe visuelle profiler.

Sammen med faste samarbejdspartnere leverer jeg totalløsninger indenfor indretning, design og konceptudvikling til alle typer af virksomheder fra enheder til små butikker.

 

Det vigtigste for en god indretning er sammenhæng med virksomhedens identitet og målsætning. Når visionen ikke er klar, kan indretningen være et konkret omdrejningspunkt, som sætter skub i processen. 

Jeg kan hjælpe med art direction på tværs af platforme, så din virksomheds DNA når ud i alle led, så som hjemmeside, annoncering, kataloger osv.

Min portefølge tæller internationale butikskoncepter, indretning, inventardesign, produktdesign, messer, katalogstyling, grafiske tryksager, hjemmesider mv.

 

anni_02.jpg

Se dit projekt i 3D

Mit arbejde foregår i et 3D program, så din virksomhed for mulighed for at opleve den overordnede ide og indretningen så virkelighedsnært som muligt.

Eksempel på 3D indretning

CASE: Sportsbettingkoncept

CUSTOM MADE

Sammen med et hold af faste samarbejdspartnere specialdesigner og -producerer jeg store dele af mine indretninger, da jeg mener, at det er det, der gør din forretning unik og langtidsholdbar.

Se et udvalg af designs her.

Referencer

" Samarbejdet har været en absolut fornøjelse!

Anni Gram har - udover at levere alt det, vi havde håbet på - overgået vores forventninger, både i forhold til

selve leverancen, men også forhold til professionalisme, can-do attitude og måske vigtigst af alt, den gode evne til at sige

både til og fra. Det er trygt og tillidsskabende at de også kan sige fra overfor vores nogen gange dårlige ideer og uigennemtænkte forslag. Det har gjort virksomheden til en fantastisk sparringspartner, som jeg uden tøven vil anbefale til alle der har brug for hjælp til indretning og konceptudvikling fremover." 

 

Rasmus Bollerup, projektchef Illumi Århus C

”Vi har flere gange benyttet Anni Gram som ekstern Trend Talker til vores kundearrangements.

Det har både vi og vores kunder været meget glade for. Anni har en rigtig god tilgang til sit felt, og ikke mindst til vores gæster.

Hun bevæger sig på grænsen til det "nørdede", men formår at balancere, så både den vidende og den utrænede

går derfra med ny viden og inspiration. Et stort + er, at hun delagtiggør vores gæster, og bruger deres erfaringer

i sin præsentation. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af Annis kompetencer - og giver hermed

de bedste anbefalinger.

Michael Friis Møller

Det har længe været museets ønske, at de mange gæster blev modtaget på en ny måde, og at rummet blev en integreret del af oplevelsen på Danmarks Jernbanemuseum. Vi er meget glade for resultatet og får positive tilbagemelding fra gæsterne.

Gitte Høegh Von Deurs, Marketings- og arrangementansvarlig

Filmbyen 2

8000 Aarhus

 

M: stylist@annigram.dk

T: +45 26201037

  • Instagram - Hvid Circle
Anni Gram